Sign My Guestbook

View My Guestbook

mine links

F.C. Københavns hjemme side
FCK

Min FCK side

HF-vesterbro
HF

Make your own free website on Tripod.com

Her    er    lidt    om    min    baggrund   

  

  

Kort historisk baggrund om mig selv:

Jeg er 27 år gammel , den sidste i en søskendeneflok på 5. Jo jeg har lært meget af dette, som jeg kan bruge i livet.

Jeg gik ud af skolen i 10. klasse , på grund af stor ordblindhed var det ikke med den skolemæssige bedste baggrund . Jeg brugte 1 år på EFG bygge og anlæg , derefter gik jeg på en specialskole i 2 år , med bla. snedkerarbejde , maskinarbejde og smedearbejde .Derefter i praktik i 2 år som snedker og tømmer .

Ja så havde jeg fået nok og vendte tilbage til skolen gik 9. og 10. klasse om igen på VUC - KØBENHAVN hvor jeg fik hjælp til min ordblindhed . Derefter startede jeg på HF - enkeltfag på Vesterbro . Jeg bliver færdig nu i sommeren 1998. Det er noget af det bedste der er sket mig . Jeg har taget kampen op med min ordblindhed og via HF - eksamen kan jeg nu komme til de uddannelser jeg ellers måtte havde opgivet.

TIL ANDRE I MIN SITUATION : Jeg kan stærkt anbefale jer ikke at give op på grund af ordblindheden , hvor håbløst det end kan se ud . Tag kampen op . Som en hjælp til dig vil jeg på min hjemmeside havde en link til HF-Enkeltfag hvor du kan starte med at læse om de forskellige fag .

TIL DEM SOM HAR NOGLE: BILLEDER af FCK som jeg ikke har, så er I meget søde hvis I vil sende dem til mig.

Epost
Epost